Διεθνές Συνέδριο του ERN-LUNG PCD για την Πρωτοπαθή Δυσκινησία των Κροσσών

Διεθνές Συνέδριο του ERN-LUNG PCD για την Πρωτοπαθή Δυσκινησία των Κροσσών

Κάντε κλικ εδώ για να εγγραφείτε.   Αιτήσεις για περιορισμένο αριθμό ταξιδιωτικών ενισχύσεων ύψους 500 ευρώ η καθεμία μπορούν να υποβληθούν κάνοντας κλικ εδώ (προθεσμία υποβολής αιτήσεων: 18η Μαρτίου).

Το συνέδριο συνδιοργανώνεται από το Πανεπιστήμιο Κύπρου, το Πανεπιστήμιο του Münster, το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Κοπεγχάγης – Rigshospitalet και το Δίκτυο Κλινικών Δοκιμών για ΠΔΚ. Στόχος του συνεδρίου είναι να φέρει σε επαφή επιστήμονες από όλο τον κόσμο για να μοιραστούν τις προόδους στη διάγνωση της ΠΔΚ, την κλινική έρευνα και φροντίδα. Η συμμετοχή στο συνέδριο και στα εργαστήρια θα είναι δωρεάν.

 Θα θέλαμε επίσης να προσκαλέσουμε νέους ερευνητές και άλλους επιστήμονες που ασχολούνται με την ΠΔΚ να υποβάλουν περιλήψεις για προφορική επικοινωνία και παρουσιάσεις με πόστερ μέχρι τη Δευτέρα 18 Μαρτίου. Θα απονεμηθεί βραβείο καλύτερου πόστερ/παρουσίασης από νέους ερευνητές.

Επισυνάπτεται υπόδειγμα για την υποβολή δομημένων περιλήψεων. Μπορείτε να κάνετε κλικ εδώ για να υποβάλετε την περίληψή σας στην επιτροπή αξιολόγησης. Σε περίπτωση που αντιμετωπίζετε πρόβλημα με τη χρήση του παρεχόμενου συνδέσμου, στείλτε την περίληψή σας απευθείας στο kouis.panayiotis@ucy.ac.cy.

 Η συνάντηση θα φιλοξενήσει επίσης εκπαιδευτικά εργαστήρια σχετικά με:

– Διαγνωστικές τεχνικές για ΠΔΚ (NNO, HVMA, TEM, IF, γενετική)

– Multiple Breath Washout (MBW) για κλινικές δοκιμές

– Έρευνα προσανατολισμένη στον ασθενή στην Πρωτοπαθή Δυσκινησία των Κροσσών

Για να παρακολουθήσετε κάποιο από τα εργαστήρια, δηλώστε την προτίμησή σας εδώ ή επικοινωνήστε απευθείας μαζί kouis.panayiotis@ucy.ac.cy.